Ελληνική  Χριστιανική  Τηλεόραση  

 

 
Ο άξονας του προγράμματος του τηλεοπτικού καναλιού Faros-Tv
είναι η αλήθεια του Ευαγγελίου. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
ας μας στηρίζει στον αγώνα μας. Και ας κάνει το τηλεοπτικό μας
κανάλι ικανό να προσφέρει ζωντανή μαρτυρία
του ενός και μόνου επίκαιρου μηνύματος, της Αγίας Γραφής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού Faros-Tv θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένα τα κατάλληλα προγράμματα για την αναπαραγωγή εικόνας και ήχου μέσω Live streaming. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τις οδηγίες του λειτουργικού σας συστήματος.
Το Faros-Tv ΔΕΝ συλλέγει με κανένα τρόπο προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του. Το Faros-Tv είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις σελίδες του, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων που παραπέμπει με σύνδεσμο και βρίσκονται εκτός του δικτυακού του τόπου.Το Faros-Tv σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών κάθε είδους τέχνης.
Οι εικόνες (στατικές εικόνες και ροή βίντεο) από τις ιστοκάμερες που εμφανίζονται στο Faros-Tv παρέχονται από τρίτους. Για να δείτε αυτές τις εικόνες ακολουθείτε δεσμούς που βρίσκονται εκτός του δικτυακού τόπου του Faros-Tv. Συνεπώς το Faros-Tv δεν έχει καμία ευθύνη για το εμφανιζόμενο σε αυτές περιεχόμενο. Παρ’ όλα αυτά το Faros-Tv για την όσο το δυνατόν καλύτερη προσφορά περιεχομένου στους επισκέπτες του, ελέγχει κατά καιρούς το περιεχόμενο από τις ιστοκάμερες αυτές, ώστε αυτό να μην παραβιάζει με κανένα τρόπο την νομοθεσία (πνευματικά δικαιώματα, άσεμνο περιεχόμενο, προσωπικά δεδομένα κλπ.).
Το περιεχόμενο των τηλεοπτικών προγραμμάτων που εμφανίζονται στο Faros-Tv παρέχεται από τρίτους. Για να παρακολουθήσετε αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα ακολουθείτε δεσμούς που βρίσκονται εκτός του δικτυακού τόπου του Faros-Tv. Για τυχόν παραβάσεις της νομοθεσίας (κλοπή πνευματικής ιδιοκτησία, προβολή άσεμνου περιεχομένου κλπ.) το Faros-Tv δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το Faros-Tv χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστοτόπου Faros-Tv κοινοποιούνται στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, και αναλύσεων.

 

---*****     *****---
Η συναθροίσεις της
Αποστολικής Εκκλησίας Του Χριστού Αθηνών
μεταδίδονται ζωντανά
κάθε Πέμπτη βράδυ στις 20:00 μμ
Κυριακή Πρωί στις 10:30 πμ
και Κυριακή βράδυ στις 19:30 μμ
Πατήστε Εδώ για Live
---*************************---**********************---

 

 
 

 

Πατήστε επάνω στα εικονίδια